Да го спречиме ширењето

Во училиштата и градинките вирусните инфекции лесно се пренесуваат од дете на дете, најчесто поради големиот морбидитет кај децата во оваа старосна група и затоа што децата сеуште не развиле соодветен имунитет.

Зајакнување на имунитетот

Зајакнете го имунолошкиот систем на Вашите деца и помогнете им во борбата против вирусите и бактериите во училиште или градинка.

Прочитајте повеќе за имунолошкиот систем

Кога се употребува Defendyl®

Интересни и поучни статии за улогата на имунолошкиот систем во секојдневната употреба.

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Без разлика на тоа кој вирус ве нападнал (на пр. вирус на грип или настинка), за време на лекувањето се препорачува добро да се одморите, да пиете многу течности и да го зајакнете Вашиот имунолошки систем.

Повеќе

Кај ослабен имунолошки систем

Повеќе