Зошто баш Defendyl®?

ckwksoc7c1v2k0c52sg4410ny

Производот кој педијатрите најмногу го препорачуваат1

ckwksox1c1ux80b53cg8spl96

Единствен бета-глукан производ на пазарот кој има докажана ефикасност на производот2

ckwktgxiw1vcr0b53fy7ofo3a

Клиничките студии ја потврдиле ефикасноста и безбедноста кај деца постари од 1 година3

Зајакнување на имунитетот кај децата

Зајакнете го имунолошкиот систем на Вашите деца пред да се разболат и помогнете им во борбата против вирусите и бактериите.

Кај првите знаци на инфекција на респираторниот систем

Зајакнете го имунолошкиот систем на Вашите деца кога ќе се појават првите симптоми на инфекција на респираторниот систем.

Кога се употребува Defendyl-Imunoglukan P4H®

Интересни и поучни статии за улогата на имунолошкиот систем во секојдневната употреба.

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Без разлика на тоа кој вирус ве нападнал (на пр. вирус на грип или настинка), за време на лекувањето се препорачува добро да се одморите, да пиете многу течности и да го зајакнете Вашиот имунолошки систем.

Повеќе

Кај ослабен имунолошки систем

Повеќе

Прочитајте повеќе за имунолошкиот систем кај децата

<sup>1</sup> Entrapharm, research on advising products for self-medication of respiratory and gastrointestinal infections, Slovenia, July 2014

<sup>2,3</sup> Respiratory Tract Infections and the Role of Biologically Active Polysaccharides in Their Management and Prevention, 2017. Jesenak M, Urbancikova I, Banovcin P.