Зошто баш Defendyl®?

ckwmlns40066l0d53q3b4r0hb

Развојот на производот се заснова на повеќе од дваесет години истражувања кои ја потврдија нивната ефикасност и безбедност1

ckwmlo9uw065i0d48t1uohx3k

Единствен бета-глукан производ на пазарот кој има докажана ефикасност на производот 2

ckwmlopag065s0a95qhxfepc2

Единствено и синергистичко дејство на состојките: екстракт од печурка буковка (IMG®), витамин Ц и цинк

Зајакнување на имунитетот кај возрасни

Зајакнете го Вашиот имунолошки систем на време за да не Ве изневери.

Кај првите знаци на инфекција на респираторниот систем

Кај првите симптоми на инфекција на респираторниот систем не одложувајте, туку веднаш погрижете се за зајакнување на имунитетот.

Кога се употребува Defendyl®

Интересни и поучни статии за улогата на имунолошкиот систем во секојдневната употреба.

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Без разлика на тоа кој вирус ве нападнал (на пр. вирус на грип или настинка), за време на лекувањето се препорачува добро да се одморите, да пиете многу течности и да го зајакнете Вашиот имунолошки систем.

Повеќе

Кај ослабен имунолошки систем

Повеќе

Прочитајте повеќе за имунолошкиот систем кај возрасните

<sup>1</sup>,<sup>2</sup>Respiratory Tract Infections and the Role of Biologically Active Polysaccharides in Their Management and Prevention, 2017. Jesenak M, Urbancikova I, Banovcin P.