Силен имунолошки сиситем

Силен имунолошки систем е клучен за одбрана на човековиот организам. Имунолошкиот систем е еден од најважните носители на нашето здравје; го штити организмот од напад на микроорганизми и ги напаѓа оние кои влегуваат во него.

Зајакнување на имунитетот

За да го одржиме имунолошкиот систем, пред се потребно е да се погрижиме за здравиот начин на живот: правилна исхрана, физичка активност на свеж воздух и доволно одмор.

Прочитајте повеќе за имунолошкиот систем

Кога се употребува Defendyl-Imunoglukan P4H®

Интересни и поучни статии за улогата на имунолошкиот систем во секојдневната употреба.

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Без разлика на тоа кој вирус ве нападнал (на пр. вирус на грип или настинка), за време на лекувањето се препорачува добро да се одморите, да пиете многу течности и да го зајакнете Вашиот имунолошки систем.

Повеќе

Кај ослабен имунолошки систем

Повеќе