Претеран замор

Прекумерниот замор е многу честа појава со која се соочуваат повеќето луѓе. Зголемениот замор често се јавува при закрепнување од вирози и други инфекции. Заморот од акутни болести обично поминува брзо.

Зајакнување на имунитетот

Доколку сте уморни и се чувствувате лошо, брзо зајакнете го Вашиот имунолошки систем пред да се разболете.

Прочитајте повеќе за имунолошкиот систем

Кога се употребува Defendyl®

Интересни и поучни статии за улогата на имунолошкиот систем во секојдневната употреба.

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Без разлика на тоа кој вирус ве нападнал (на пр. вирус на грип или настинка), за време на лекувањето се препорачува добро да се одморите, да пиете многу течности и да го зајакнете Вашиот имунолошки систем.

Повеќе

Кај ослабен имунолошки систем

Повеќе