Стрес на работа

Веројатно нема човек кој секојдневно не се среќава со стресни ситуации на работното место, но исто и во домот. Многу е важно на време да ги препознаете симптомите, како што се преголем замор несоница и раздразливост и нешто да преземете.

Зајакнување на имунитет

Стресот и зголемените притисоци неповолно делуваат на имунитетот. Зајакнете го својот имунолошки систем на време како не би Ве изневерил.

Прочитајте повеќе за имунолошкиот систем

Кога се употребува Defendyl®

Интересни и поучни статии за улогата на имунолошкиот систем во секојдневната употреба.

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Без разлика на тоа кој вирус ве нападнал (на пр. вирус на грип или настинка), за време на лекувањето се препорачува добро да се одморите, да пиете многу течности и да го зајакнете Вашиот имунолошки систем.

Повеќе

Кај ослабен имунолошки систем

Повеќе