Зајакнување на имунитетот

Зајакнете го Вашиот имунолошки систем, за да Вашиот организам биде спремен на поголеми физички оптеретувања.

Испитување со спортисти

Во истражување објавено во стручното списание European Journal of Applied Physiology утврдено е дека спортистите кои земаат додаток во исхрана со Imunoglukan го зајакнуваат својот имунолошки систем и поретко се разболуваат од инфекции на горните респираторни патишта.

Прочитајте повеќе за имунолошкиот систем

Кога се употребува Defendyl®

Интересни и поучни статии за улогата на имунолошкиот систем во секојдневната употреба.

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Без разлика на тоа кој вирус ве нападнал (на пр. вирус на грип или настинка), за време на лекувањето се препорачува добро да се одморите, да пиете многу течности и да го зајакнете Вашиот имунолошки систем.

Повеќе

Кај ослабен имунолошки систем

Повеќе