Децата и настинката

Настинката и респираторните инфекции се најчеста причина за отсуство од градинка или од работа. Во градините и училиштата настинката и кашлицата брзо се шират од едно на друго дете. Во споредба со возрасните, децата почесто настинуваат бидејќи нивниот организам сеуште нема изградено целосен имунитет - при секоја вирусна инфекција телото стекнува имунитет за нов вирус.

Запознајте ги нашите производи

Запознајте ги нашите производи

  • Зајакнување на имунитетот