Зајакнување на имунитетот на целото семејство во сезона на настинки, грип и останати вируси

Се чувствувате лошо, имате треска, кивавица, ви тече носот? Дали е само обична настинка или се работи за грип? Настинката и грипот, спаѓаат во вирусни болести кои се нарекуваат вирози.

Запознајте ги нашите производи

Запознајте ги нашите производи

  • Зајакнување на имунитетот