Поттикнете го Вашиот имунолошки систем со производите Defendyl-Imunoglukan P4H®

Нашиот имунолошки систем е постојано активен и спремен да не заштити од штетните микроорганизми. Кога сме здрави, скоро и да не размислуваме за нашиот имунолошки систем. Дури кога ќе се разболиме, стануваме свесни дека имунолошкиот систем постои и дека нашиот организам е нападнат од премногу штетници за да би можел и да не одбрани. А потоа веќе се развиваат инфекции.

Кога се употребува Defendyl-Imunoglukan P4H®

Интересни и поучни статии за улогата на имунолошкиот систем во секојдневната употреба.

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Во сезона на настинки, грип и останати вируси

Без разлика на тоа кој вирус ве нападнал (на пр. вирус на грип или настинка), за време на лекувањето се препорачува добро да се одморите, да пиете многу течности и да го зајакнете Вашиот имунолошки систем.

Повеќе

Кај ослабен имунолошки систем

Повеќе