Јакнење на имунитетот на целото семејство при замор и малаксаност

Зголемен замор е многу честа појава со која се среќаваме. Зголемен замор често се јавува при закрепнување по вироза или други инфекции. Заморот поради акутни болести обично поминува брзо, но многумина се борат со долготраен замор. Тој се појавува со различни знаци, кои можат да бидат физички, ментални или емоционални. Најчест знак на претеран замор е исцрпеност, која не се намалува ни по одмор или спиење.

Запознајте ги нашите производи

Запознајте ги нашите производи

  • Зајакнување на имунитетот