Што ја предизвикува настинката?

Кога некој кој е настинат кива и кашла, во воздухот се ослободуваат милион вируси кои потоа завршуваат на други лица или на околните површини и поради тоа настинката брзо се шири. Микроорганизмите брзо се пренесуваат преку контакт со раце, затоа пазете со кого се поздравувате!

Запознајте ги нашите производи

Запознајте ги нашите производи

  • Зајакнување на имунитетот