Кога детето поради болест не смее да оди во градинка и како да се отвори боледување

Желбата на родителите е нивното дете да биде здраво и да се чувствува добро во градинка. Што треба да направат родителите кога детето ќе се разболи и кога ќе може повторно да се врати во градинка?

Запознајте ги нашите производи

Запознајте ги нашите производи

  • Зајакнување на имунитетот