Почетна > Услови на користење е-новости

Услови на користење е-новости

Се согласувам Medis и компаниите од групацијата Медис или овластените компании во склоп со законот за Заштита на лични податоци, да ги користи моите лични податоци во неограничен период заради информирање околу новостите, поволностите, наградните игри и случувања. Од е-новините на Medis можете било кога да се одјавите.

Запознаен сум со дефиницијата цел на обработка и дозволувам информирање на својата електронска адреса.